21 d’octubre, 2007

Primer premi pocamandra

Amb aquell to espontani i impulsiu que caracteritza els blocs personals, inaugurem en aquest moment i des del sofà de casa, els premis pocamandra, que faran ressò (el petit ressò d'aquest bloc) d'alguns dels projectes poc coneguts que la pocamandra d'un grup de gent trempada tiri endavant.

I atorguem, sense solemnitat i amb la companyonia de la proximitat familiar, el Primer premi POCAMANDRA a CARITAS DE SALT. I ho fem perquè el seu projecte "Comunitats", ha rebut un premi de veritat i ens volem adherir a aquest reconeixement: Caritas de Salt ha rebut aquest octubre el IV premi Francesc Candel per difondre les bones pràctiques en l'àmbit de la integració de catalans d'origen immigrant. I el premi els han donat : Perquè, a partir d’un estudi pilot ampli, es pretén establir les accions i les estratègies per dinamitzar les disset comunitats de veïns d’uns blocs d’habitatges que concentren un alt percentatge de persones immigrades i, així, afavorir la convivència i la participació, detectar necessitats, desenvolupar hàbits cívics i fomentar la vida associativa.

i perquè s'ho mereixen

I pocamandra, que el tema que aborden des de Caritas és molt complex .

Enhorabona als premiats i, per 'béns colaterals': Enhorabona als saltencs!

1 comentaris - afegiu-ne un!:

Dani Coll ha dit...

Valgui també la meva felicitació per Càritas, com a ciutadà que agraeix el seu esforç i com a saltenc orgullòs de la seva feina.

Gràcies Càritas de Salt.

Powered by 
Blogger