19 de maig, 2011

Què diuen per la xarxa?

Una servidora avui està contenta com un gínjol per què ja sap el truquillo per saber respondre allò de:  
i què diuen per la xarxa?

Confesso que no acabava d'entendre com s'ho feia la gent per estar al cas  de totes les piulades o fisbucades i m'imaginava els periodistes de l'ARA subscrits com a amics de mig món per poder publicar-ne aquella tria tan curiosa que posen al seu diari. Nooooo tontaines! No cal ni donar-se d'alta al twiter! Els de Google, ja han pensat en tot, i per aquells que només volem mirar uns minuts i no necessitem ficar-hi cullerada, ens ho han posat ben fàcil.  El truco es diu : temps real, i es una opció del cercador! Ole ole... pots veure que diuen pels 'puestus' del tema que tu vulguis. Una pèrdua de temps de les més curioses i genials.  

Ja sé  que he descobert la sopa d'all, i que molts us en deveu ben riure, però, tan me fa; també sé que a més d'un altre despistada o despistat com jo els agradarà saber-ho. O sigui que ara vaig a veure què diuen per la xarxa, a temps real, o pels blocs o per tot això que he descobert obrint  aquesta  pestanyeta [Més] de can google...  ja en faré poca de feina!!!!

mmmm i què hi poso per començar? Movimiento 15-M? Indignats a la plaça Catalunya? Acampada per la dignitat?  Diria que hores d'ara, ningú de parlar del forat de la capa d'ozó que ens havia d'eliminar del planeta!  Veiam, veiam....

3 comentaris - afegiu-ne un!:

Ferran Porta ha dit...

Caram caram, doncs aquí hi tens un periodista, força ficat en xarxes socials i similars, que no estava al cas d'aquest "Temps real" que descobreixo gràcies a tu.

Això, gràcies.

òscar ha dit...

Doncs, al menys a mi, sí que m'has descobert un boníssima sopa d'all.

Mira que hi he posat coses inversemblants al Google, però això del temps real no ho sabia.

Anònim ha dit...

Doncs...jo tampoc ho sabia!
Gràcies Núria!!!
Per cert, diria que hores d'ara hi ha poca gent que parli d'Haití...

Powered by 
Blogger