31 de març, 2008

Antenes d'amagatotis

Marrakech
A Marrakech, entre els jardins de la Ménara i el centre turístic, s'amaga aquesta antena de telefonia mòbil. Antena? Si si, antena, o us pensàveu que per una palmera faria la foto i ho penjaria al bloc. Algú més observador que jo m'hi va fer fixar, i em va sorprendre (per bé). Tan esvelta, tan altiva... i tan electrònica tota ella. S'ha escapat de la mare natura. Com n'hi diuen d'això? Paisatge antròpic?. A aquesta segur que no l'enganxa el morrut!. El que no sé és si aquesta tàctica de camuflatge paisatjístic s'estila per casa nostra. Ja em suposo que les oliveres, els garrofers , les alzines i els ceps mediterranis, no donen la talla per la telefonia mòbil. Però vés a saber, si hi ha algun pi trempat que ens té preparada una sorpresa. Des del desembre passat (quan vaig fer la foto), que bado amb el coll amunt a veure si faig alguna descoberta. De moment, res de res. Si teniu més sort que jo, aviseu-me!

>> aquí el detall esborronat de la imatge ampliada, pels més incrèduls. (sento no tenir més zoom i disparar de tan lluny!)

8 comentaris - afegiu-ne un!:

Anònim ha dit...

No tienes que irte tan lejos como a Marrakech. En la playa del Postiguet de Alicante, al lado de la estacion del trenet, hay una igualita a esa...
Un saludo.

Adjunto un par de enlaces.
http://www.youtube.com/watch?v=mDlkjELUoCE

http://www.laverdad.es/alicante/prensa/20070710/alicante/palmera-mecanica_20070710.html

http://bp0.blogger.com/_A_aBaOcJByY/R8cVpFqHSOI/AAAAAAAAAKk/rBYYAxoxWSw/s1600-h/palmera+plastico.jpg

Anònim ha dit...

És que els alicantins (i tots els valencians) tenim molta herència àrab.

El postiguet, la platja Ben-Afelí, Benicàssim, les cèquies, els tarongers, les paelles, matalassos, alfombres, plats, la ceràmica i... les nostres cares i ulls també reflexen aquesta herència.

Anònim ha dit...

Los de menéame son unos fascistas con sus puto karma de los cohones.

Menuda pandilla de facinerosos esos de menéame. Familia menéate, menearos a la M.

Anònim ha dit...

Bones,

Jo treballo en el sector de la telefonia mobil i hauries de veure la gran quantitat de bestieses i mangarrufes que es fan per tal de dissimular les antenes... Ja t'enviaré alguna foto.

Salut i radiacions!

Juzam Djinn ha dit...

La gent vol parlar amb el mòbil desde qualsevol puesto, pero després ningú vol una antena prop de sa casa. ¡Quina hipocresia!

www.juzamdjinn.blogspot.com

Anònim ha dit...

¿De verdad os parece sorprendente cuando antenas y repetidores de toda la península se camuflan por una empresa ubicada en Tarragona?
El sistema, llamado "mimetización" consiste en disfrazar con falsas chimeneas de fibra de poliester las antenas haciendo que, desde otro bloque resulte imposible distinguirlos del resto del edificio... Y aquí viene lo mejor: el dinero que estas comunidades de vecinos, hoteles o entidades recibe por parte de las compañías por poner en claro riesgo su salud y la de los demás. Si, todos queremos cobertura, ¿pero merece la pena el engaño? Dispongo de información para quien pueda estar interesado... Por cierto, la antena de Marruecos no está tan mal al lado de las que hemos visto por aquí...

núria ha dit...

gràcies per les vostres aportacions i bravo pel video de postiguet! Tot un món aquest del camuflatge d'antenes que expliqueu... ara ja vaig amb paranoia, atenta al meu 'skyline' per per si n'enganxo alguna a qualsevol xemeneia, bòvila, grua o palmera de categoria!

Anònim ha dit...

Esto hipocresia total, nos preocupamos de que plantan antenas de moviles cuando nosotros llevamos encima un terminal que radia con la misma potencia que dicha antena.
Ademas potencia de radiacion de television es mucho mas alta, a que eso no lo dicen en las noticias de canal 9?

Powered by 
Blogger