21 d’abril, 2008

Ens podem pixar en tot això?

Tenia curiositat per saber d’una vegada que hi havia darrera de l’anomenat club Bilderberg. Havia escoltat, sempre de passada, notícies relacionades amb aquestes trobades anuals d’una gran quantitat de persones influents de tot món i amb càrrecs importants. Des de certs polítics fins a multimilionaris passant per alguns membres de les monarquies europees. O sigui, tots individus amb molt de poder polític, econòmic, medis de comunicació i amb influències diverses.
Per aquesta raó i per aprofundir més en totes aquestes notícies inquietants escoltades amb comptagotes vaig decidir llegir l’últim llibre: los secretos del club Bilderberg de Daniel Estulin, personatge, si més no, curiós, digne d’analitzar-lo també a ell.
He de dir que la lectura del llibre és ”infumable” està força malament escrit. Dóna moltes dades amb sigles d’organitzacions i noms de persones constantment barrejant-les, la qual cosa fa difícil seguir el fil. A més a més, es repeteix en moltes ocasions.
L’únic que he tret en clar, si es pot dir així, és que dóna una sèrie de noms, suposadament tots membres del club Bilderberg, que seguint la seva evolució política i analitzant les seves declaracions i actuacions, podrien fer sospitar que estan manats per algunes consignes “superiors”.
Un cas clar i que tots coneixem és el del Javier Solana. Caldria estudiar la seva trajectòria i llegir entre línies algunes de les seves manifestacions i actuacions.
Aquí podeu veure el resum de l’última trobada del club l’any 2007 amb suposades conclusions i els noms de tots els assistents.
Més informació també en aquest web.
Al llibre fa afirmacions molt greus denunciant trames internacionals de molts poderosos del món per, al final, arribar a un nou ordre mundial mitjançant l’implantació de la por i la inseguretat dels ciutadans del planeta.
Aviat s’ha de celebrar la reunió d’aquest any 2008 Fins ara no s’han donat a conèixer per part del medis aquestes reunions, malgrat la gran quantitat de gent “important” que es troben simultàniament en un lloc concret i durant tres o quatre dies.
Si algú té més informació sobre tot aquest galimaties seria d’agrair la seva divulgació.

2 comentaris - afegiu-ne un!:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Sense cap dubte el club existeix, i més de cent persones de les més influents del món es reuneixen anualment per prendre decisions.

Com que ho fan en absolut secret, s'han creat nombroses teories conspiratives al voltant.

Se'ls ha acusat de coses molt greus, com de promoure determinades guerres per motius econòmics.

Desconeixo què hi ha de veritat al darrera de tot això.

Jo crec que si el món està tan malament com està NO és perquè un grapat de "rics malvats" fagin reunions secretes en que decideixen com carregar-se el món. Sinó més aviat perquè molts milions de persones resten passives al sofà de casa seva amb una vena al ulls. La crisi mundial alimentària actual n'és un exemple. La història ens jutjarà.

enric ha dit...

Hola Edu, gràcies per el teu comentari.
Sembla que la gent o bé no coneix aquest club o directament no vol opinar.
Només que de tot això de les reunions secretes, de les decisions, etc. hi hagi un petit percentatge de veritat, ja és suficient com per estar realment preocupats per aquesta colla de fills de ....
Això que dius de restar impassibles davant de la TV escoltant notícies greus sobre guerres, crisis dels aliments bàsics, especulacions econòmiques, guanys multimilionaris de les entitats financeres, etc. ja és una part dels “plans” del club per tal d’hipnotitzar-nos i crear un ramat totalment teledirigit i cagat per les pors que ens van introduint en les dosis adequades.

Powered by 
Blogger