11 de febrer, 2010

Interessos variables

Ja m'estranyava que l'euribor estigués tan baix i els bancs no fessin manifestacions en contra les baixes quotes d'hipoteca. Hi ha truco. Al menys en el meu cas. En el meu contracte del crèdit hi tinc fixat un interès variable mínim del 2,75%. L'euribor d'avui a 1,299 és molt bonic, tan petit, però no toca. A mi, no em toca. Recordo perfectament la cara del senyor del banc quan negociàvem els números de la hipoteca i li vaig regatejar un 3% mínim perquè en aquell moment estàvem al 2,9. Em va deixar anar: - "Per això no pateixis, fes-me cas, que mai baixarà tan avall. Va, et poso un 2,75%". I jo tan contenta. Mentiders, aprofitats!!!

5 comentaris - afegiu-ne un!:

òscar ha dit...

Els mossos es mobilitzen una mala cosa per enxampar els trilers de la Rambla i els veritables trilers, que tothom sabem qui són, ningú no els enxampa.

Anònim ha dit...

Això d'establir terres a les hipoteques, per exemple, és una vergonya. El pitjor és els que tenen crèdits hipotecaris, diferents als préstecs hipotecaris, que resulta que no poden emportar-se l'hipoteca en forma de subrogació (ara hi ha força ofertes en aquest àmbit) a una altra entitat i cal que cancel·lin i obrin, amb el corresponent pagament a Hisenda. Algunes coses no es van voler explicar al seu moment i és una pràctica molt poc ètica.

Dani Gironella ha dit...

Corria el 2003 que vaig negociar una hipoteca amb Caixa de Girona, oficina del Pss. Països Catalans de Salt -i si calguessin més detalls, els donaria sense problemes, que no està de més delatar les males arts d'aquests que ens titllen de pardillos i pringats-, i el vespre abans d'anar-la a firmar em van trucar dient-me que "de lo dicho nada", que el meu terra d'interés havia de quedar per damunt del que havíem pactat: a un 4 %. Com és òbvi, van perdre el contracte no sense abans haver-se de sentir dir l'apoderada que la hipoteca ja se la podia ficar on li capigués. A un banc em feien uns tractes no tan dolents.

En el meu cas guanya un banc contra una caixa, però no hi fa res: tots consideren que no obtenir beneficis superios als de l'any passat és un hecatombe ! i em pregnuto jo: guanys any rera any fins l'infinit ? això no s'aguanta per enlloc.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Negociante, no hay negocio, se hace negocio al negociar.

Dani Gironella ha dit...

No t'acabo d'entendre, perdona ... fas que dubti si no m'estaràs vacil·lant. Si cal comentar res, aquí em tens.

Salut !

Powered by 
Blogger