04 de març, 2008

Pedra, camions i flors.


pedra o neu 08Nosaltres tan feliços parlant de la boira i dels ocells del Maresme, i la finestra de l'Onyar ens reclama la seva atenció.

Fa poques hores ha caigut una pedregada espectacular a la ciutat de Girona. En Miquel l'ha capturada per nosaltres. Gràcies!
A part, des de fa dies que hi ha uns camions que treballen a la llera del riu. Algú sap què hi fan?

En qualsevol cas, aquestes són dues imatges poc freqüents a la nostra mirada quieta al riu i quedaran de primera a la col·lecció. La finestra de l'Onyar ja té poc més d'un any de vida, i encara viu sorpreses. Com la vida mateixa.
O com els narcisos que amb la caloreta de fa uns dies han volgut renéixer allà mateix on van adormir-se l'any passat. No els esperàvem...


Pedra d'hivern, camions feiners i flors de primavera. Una bona barreja. El que sigui per esquivar la tentació d'entrar en campanya electoral...

7 comentaris - afegiu-ne un!:

Anònim ha dit...

Preciosa la foto dels narcisos.

Respecte als camions i màquines, han perforat un pou per extreure aigua dels aqüífers que hi ha (o ni aqüífers: crec que en deien el "nivell freàtic", però per un informàtica aquesta terminologia és poc comú) per tal d'augmentar el cabal de l'Onyar.

Salut i gràcies per la cita! ;)

Anònim ha dit...

Molt armònica la composició. Sembla un poema literari/visual.

Anònim ha dit...

Preciosos narcisos, si cuando la pedregada estaba trabajando, lastima si no hubiera hecho algunas fotos

Anònim ha dit...

Hola veina!

Jo tambe he vist aquesta calamarsada des del balco del carrer del Carme. Espectacular. Com tambe ha estat espectacular la tramuntanada que esta bufant avui dimecres.

Aixo si, aneu en compte que aqui no hi estem tan acostumats com els nostres veins de l'Emporda, mes d'un retol perilla, valles i senyals de trafic que volen, i sobretot, compte amb els cartells electorals, ja n'he vist un de caigut (les eleccions son perilloses amb la tramuntana).

Jobove - Reus ha dit...

ara deu estar cobert tot de neu, salutacions

Unknown ha dit...

Tres fotos amb tres ambients ben diferents:un bon contrast, una bona barreja.

Anònim ha dit...

doncs jo hagués dit que aquestes màquines són les que estan fent les prospeccions pel pas del tgv per la ciutat. No sé, es pot preguntar... però en tot cas són iguals.

Powered by 
Blogger