14 de maig, 2008

Temps d'aigua, de flors i de cine

Finalment hem omplert el riu (una mica!), i la nostra finestra s'ho mira alegre. Malgrat els esforços de l'ACA (veure foto) amb els seus nous sistemes de canvi d'aigua de lloc (de l'aqüifer cap a la superfície) , i després la petita col·laboració del xàfec de la setmana passada (veure foto) , aquest cap de setmana passat, si que sí, la primavera més mediterrània, ens ha regalat una llevantada com Déu mana i ha regat i ben regat el territori català i la tranquil·litat dels nostres polítics escagarrinats amb la 'sequera'. Ha plogut!!! El conseller diu que ja podem tornar a omplir piscines i ja les buidarem si el canvi climàtic en torna fer de les seves. 'Hoy bebemos y mañana veremos' i a viure que són quatre dies!. Sort que ens el vigilen!
Vull deixar constància que sota l'aiguat de divendres passat, molta gent (pràcticament tota desinteressada) va estar treballant de valent per engalanar la ciutat de Girona pel Temps de Flors. Si sou dels que vindreu aquest cap de setmana (uix, el segon mai no és tan maco -diu tothom- quan diu lo mateix que tothom diu), us convido a combinar les precioses visites al barri vell primaveral amb la mostra de cine africà que per segon cop (i també amb molta feina desinteressada) s'ofereix des de la vila veïna de Salt (veure programa).
Temps d' aigua, de flors i de cine, doncs. Visca la primavera!

4 comentaris - afegiu-ne un!:

Anònim ha dit...

El conseller va dir que haviem sortit de l'UCI i que haviem passat a planta però que encara som a l'hospital. Doncs jo li dic al conseller que si encara estem ingressats cal una dieta suau sense sal i sense greixos, que el malalt pot tornar a recaure!! La cunyadíssima.

Marrogant ha dit...

Pinta bé això de l'Africat la llàstima és que duri tan poc. Ja has visitat l'exposició de flors? Cada any hi ha una zona especialment recomanable, aquest any també? Quina diries?

Jobove - Reus ha dit...

entrem a saludar

Ferran Porta ha dit...

Sort que, pel que em diuen, la pluja torna a caure a Catalunya. Fins i tot de lluny, aquesta sequera pertinent feia venir set. Aigua ben arribada!

Powered by 
Blogger