02 de gener, 2009

Finestra al nou any

Onyar, desembre 2008La llevantada del passat dia de Sant Esteve, va fer estralls a la Costa Brava i pintar de blanc moltes poblacions catalanes . (aquí podeu veure'n algun vídeo a l'Alt Empordà). A Girona, l'Onyar va rebre l'aigua amb alegria i corria com si fos un riu de veritat. Vull començar l'any amb aquesta imatge d'aigua que corre, com corren els dies, els mesos i els anys. Els amants del Feng-Shui saben que veure circular l'aigua és sa per l'ànima (o alguna cosa semblant). Jo, amb menys retòrica us confirmo, que l'aigua en moviment, em produeix sensació de benestar. Sensació que vull compartir des d'aquí obrint una nova finestra de l'Onyar per desitjar-li molts bons dies a l'any que estrenem. Ja som al 2009 ! Que sigui, per tots, un any ben maco!!

4 comentaris - afegiu-ne un!:

Ferran Porta ha dit...

I tant que és sà per l'ànima, Núria! Els catalans del sud cridaven, no fa pas gaire temps, allò de "lo riu és vida". Prou que ho saben, ells, que n'és!

Veure l'Onyar córrer ben ple és, segur, una joia!

Salut, i bon any per vosaltres, per tots tres :-)

Anònim ha dit...

Un dels meus desitjos ocults per a la nostra petita però bonica ciutat seria poder veure sempre l'Onyar ben ple, de punta a punta.

Com m'agrada, quan ha plogut fort, quedar-me al bell mig de la passera de Vistalegre i veure com passa amb fúria el riu per sota. Dóna una sensació bestial de vèrtig, moviment i fins i tot mareig, però que atrau i fascina!

zel ha dit...

És bonic veure els rius plens...el fluvi+a feia molt temps que no anava ple...ens trobem bé????

Anònim ha dit...

I tan que si, el riu sempre plé.

Powered by 
Blogger